Lokma Arabası | Lokma Arabası Kiralama | Hayır Lokması Fiyatları

Lokma Arabası

Hayır lokması geçmişten günümüze miras olarak aktarılmış ve hayır işlerinde en çok tercih edilen tatlılar arasına yerini almıştır. Damak tadına uygun ve maliyetinin düşük olmasının yanı sıra Osmanlı'dan beri hayırlı işlerin arkasından dağıtılması insanları lokma arabası kiralamaya yönlendirmiştir.


İstanbul'un En Ucuz Lokma Arabasını Kiralıyoruz

Lokma arabası kiralama hizmetimizden daha çok Cuma namazı cami çıkışı cemaate hayır işlemek, ölmüşlerinin ruhuna hayır duası ulaştırmak veya bir dileğin kabulünde şükür etmek isteyenler yararlanmaktadır. Helal Lokma firmamız niyetinizin tam olarak yerine ulaşabilmesi için lokma hazırlığını adabına uygun olarak yapmaktadır.


Hayırlara Vesile Oluyor, Hayır Lokması Döküyoruz

Hayır işlemenin vermiş olduğu huşu ile sizlere dualar eşliğinde lokma hazırlıyor, Fatiha'larla dağıtım yapıyoruz. Ölmüşlerinizin arkasından sevap kazandırmak amacıyla dağıtılan lokma için seyyar arabamızın üzerine merhumun adı ve soy adını yazıyoruz. Böylece sevaba nail olan herkes ölmüş yakınınızın adına Fatiha okuyabiliyor. Hayrınıza nail olmamız için hayır lokması firmamızla iletişime geçtiğinizde eşsiz lezzetli lokmalarımızı belirttiğiniz tarihe eksiksiz olarak yetiştiriyoruz.


Hayır Lokma Arabası Kiralama Hizmeti

Hayır işlemek, iş yeri açılışında davetlilere ikramda bulunmak veya etkinlik ve davetlerinizde misafirlerinize farklı bir karşılama yapmak isterseniz Helal Lokma firmamız lokma arabası kiralama hizmeti vermektedir. Lokmanın steril bir ortamda ve hijyene dikkat edilerek mayalanmasının ardından, lokma arabası iki ustamız aracılığıyla dilediğiniz yere getirilmektedir.


En Ekonomik Hayır Lokması Döktürme Ücretleri 2250 TL den Başlıyor

Mekanda lokma döktürme ve servis için ön hazırlık yapılır. Misafirlerinizin gelmeye başlayınca yerinde açılan yağımız kazanlara boşaltılır ve lokma dökme işlemine geçilir. Böylece sıcak sıcak ve çıtır çıtır lokma ikram etme fırsatı bulursunuz.  Servis için tabak, çatal ve peçete gibi malzemeleri yanımızda getirdiğimizden sizin herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek kalmaz.Ustalarımız işinin ehli kişilerdir. Bu sayede enfes tatta hazırlanan lokmalar misafirlerinizin ikramdan memnun kalmasını sağlayacaktır. Hayır lokma arabası kiralama hizmetimizi İstanbul'un tüm ilçelerine veriyoruz.


Lokma Arabası İstanbul

Kalite ve hijyene önem veren Helal Lokma firmamız, lokma dökmek için birinci sınıf kalitede malzemeler kullanmaktadır. Ustalarımız işinin ehli kişilerdir ve tam kıvamında enfes lokma hazırlamaktadır. Taze ve sıcak bir şekilde servis edilen lokmalar, misafirlerinizin memnun olması için hem servis elemanlarımız hem de ustalarımız galoş, önlük ve eldiven takmaktadır. Lokma arabası İstanbul'un tüm ilçelerine nakliye yoluyla ulaştırılmaktadır. Maliyeti düşük olması bakımından en kalabalık davetlerde bile tercih edilme sebebidir.


İstanbul Lokma Arabası Fiyatları

Helal Lokma firmamız müşterilerimizi memnun etmek adına İstanbul'un en ucuz lokma arabası kiralama hizmeti vermektedir. Kaliteli hizmeti uygun fiyata almak isteyenler, 500 kişiden 50 bin kişiye kadar lokma siparişi verebiliyor. Hayırlara vesile olacak lokma dökme hizmetimizden yararlandığınızda nakliye ve servis ekipmanlarımızda hizmete dahil ediyoruz. İşyeri açılış organizasyonu, mevlit, kandil, ölen kişinin arkasından dua etmek için İstanbul lokma arabası hizmetimizden yararlanarak sizlerin sevabına nail olmamıza vesile olmanızdan onur duyarız. 


HAYIR LOKMASI DÖKTÜRMEK İSTEDİĞİNİZDE SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. 0 553 862 96 95

whatsapp İletişim